Maths Matters

Szanowni Państwo,

w poniedziałek 5 listopada teren Koszar, na którym znajdują się Szkoły Społeczne im. Unii Europejskiej w Zamościu będzie wyłączony z ruchu, w związku z odsłonięciem pomnika Marszałka Józefa Piłsudskiego. Niemożliwy będzie dojazd od ul. Piłsudskiego!!!. Wszystkie szkoły pracują oczywiście normalnie, dlatego zalecamy:

• osobom dowożącym dzieci od strony Starówki, Karolówki, Skokówki, Osiedla Św. Piątka -  wybór drogi przez ul. Kamienną (wjazd jedynie od strony ul. Piłsudskiego, od Starówki!!!). Ruch kołowy na terenie Koszar prawdopodobnie będzie mógł się odbywać, jednak nie będą mogły parkować żadne samochody,
  • osobom dowożącym dzieci od strony Sitańca, Łapiguza, Kalinowic, Łabuń - wybór drogi przez obwodnicę i Aleje Wojska Polskiego do parkingu przy Kościele pw Św. Michałą Archanioła – będzie prawdopodobnie czynny w godzinach porannych (wjazd od strony Al. Wojska Polskiego, lub przy Kościele Garnizonowym - wjazd także od strony Al. Wojska Polskiego),
  • autobusy PKS, dowożące dzieci dojadą odpowiednio: linia Niebieska – na ul. Kamienną, linia Czerwona i linia Zielona – na Al. Wojska Polskiego.

Po południu ruch kołowy na terenie Koszar będzie przywrócony ok. godz. 15.00

Prosimy wszystkich o uwagę, rozwagę, ostrożność i cierpliwość!!!

Ze swojej strony pracownicy szkół dołożą wszelkich starań, aby ułatwić Państwu komunikację w tym dniu.